Sunday, April 18, 2010

iklan..iklan...iklan...


hye again... mcm tjuk kt ats la.. arini just for iklan hahaha..
bkn ape ni bru setlekn separuh slide yg nk di viva rabu nih.. pale pun dh tingtong sje je la conteng2..
korang mesti tgh fight kn.. mane yg tgh exam ,akan exam dn yg xde exam hihihi spe lg korang2 yg dh kje la.. nk exam wt pe...huhuhu..
so mggu yg akn dtg nih mggu viva unikl bmi.. bg bdk2 fyp sem ni la.. mcm2 ciptaan yg bdk2 ni provided. jst nk tgu present jer..
stakat ni ok la..
jst nk siapkn report ...siapkn mental.. siapkan ape lg ek...??
ikut je la
papepun xkisah... so kt cni gak aku nk wis=h korang2 yg mane nk berperang x lme lg... gdluck k....
wt yg terbaek k....
bkn ape.. sj bg smangat kt korang.. kwn2 aku..
klu korang bersemangat aku pn sme la..(niat tumpang smngt korang jer) hahaha
bkn ape..
smangat mcm ombak kat laut la..
nk kte mabuk laut x kot..
hampir2 gak la.....
nk terkeluar.... hahahaha..
klu ade yg tnye sal love story tu.. nnt kn ek episode 4...
masih dalam pembikinan...
huhuhu
xde nk wt box office..
jst ske2.. ade mase lebih aku story....
tp wt mse ni mase mcm xde nk smbg story.. tp ade rezki aku release kn k...
anyway gd luck to all...
n dnt 4get to smile.
coz it make ur life happier....
ok. ade mase aku conteng lagi...
k bye..........