Friday, December 30, 2011

11 questions.. from my frenz...


hye all.. skang ni idea untuk menulis masih blum muncul...
so aku akan jawab soalan yg kwn aku lontarkan..
mane tau korang jgn dpt kongsi maklumat uhuhuu..

  1. What is your full name as in IC? - MOHD AZSMAN SHAH (xde kaitan dgn raja pun..huhuhu)
  2. What would you be in ten years from now? -maybe one of government staff with a family and kids..:)
  3. If you stranded at the island who do you prefer to be with? - my family because they r important 4 me...
  4. Beauty or brain? - Brain with a simply beauty of attitude...
  5. Your best feature is.....? -laugh... because it a medicine of sadness..
  6. What do you think about me? Haha Ok jangan jawab. bukan ni. bukan. Back to the topic then, What are you proudest of in your life?- bout u?? hehe just a nice mystery fren kihkihkih:P .... im proud of my life..coz its special..
  7. What is your earliest memory? - memories of being kids..wanna play more eat more.huhuhuu
  8. Do you have any regrets? - yup.. which is i didn't get to learning something from my late beloved father...:(
  9. Did you have a nickname? How’d you get it?- man (mak ayah bagi) gabei (mse sekolah sbb diorang tgh kecoh2 pasal presiden mugabe) bulat (kwn aku kt sekolah gak pgl aku cmtu ) mok (mase ikm sbb aku gemok:P) 
  10. What has helped you the most in your grief or sad? - a mirror i think... just do as mine.. when u feel sad...jst look at the mirror and smile to ur face..mybe u can make the sad become a smile some how... :P
  11. Is there something about me that you’ve always wanted to know but have never asked? -knpe sepi tanpa cerita huhuhuhu :P:P:P 
kredit to boss of gadisberstokinbelang.blogspot.com... :)

Wednesday, December 28, 2011

Korang pernah x???

Ai geng.. hahahaha... sje je aku wat entry gempak ckit(pasan je ni)...:P
bukan ape aku sje nk cerita ....sebelum tu aku nk tnye dlu... korang ade tak mase zaman kanak2 @ bdk2 dlu teringin sgt akan sesuatu.. tapi...
TAK DAPAT!!
pernah x?? klu ade.. jgn risau k.. insyaallah akan ade rezeki untuk korang memilikinya....
ha.. aku baru2 ni dgn muka tak malunya.. aku dengan selambanya.. memilih untuk membeli set yg lme dh aku idam kan..heheheehe nk tau tak?????


SILE LIHAT LAMPIRAN hehehehe :)

 train play set... huhuhuhu
dh lme mengidam woo..
so kali nih gaji aku bli...hehehehehe...
best gak main benda alah ni.. walaupun umo dh pulohan..huhuhu..kemeriahan...
TERBAIK!!! :-D


TGK2!! aku dh psg kete api nih.. cun giler la...
di dtangkan dgn 2 btg pokok krismas...(kedek)
bateri dijual berasingan..hehehehe
seronok sgt...
yelakan zaman keriangan dpt jgk dirasai...
walapun zaman tu telah berlalu..
namun.. aku
tetap aku...
cerita aku..
pilihan aku..:)



amacam thriller x???hehehee



Hati Panas...

Sememangnya ari ni.. terutamanya mlm ni hati aku sgtla panas...
ntah kenapa semuanya mcm saje2 nk buat aku panas hati... lalu darah pun mcm naik je kt kepala..
semak!! memang menyemakkan kepala yang aku rse nk tenang ckit..
bukan nak merungut....tapi memang hati panas..
mane taknye.. denga ketakSABARan org.... keKERENAHan org... keROSAKan benda.. satu-satu..
dtg buatkan kepala aku sesak...
mula la jd serabut je pastu.. rase nk marah jer.... mak aku bru je kte.. dugaan la tu... tapi....
aku mcm x thn dugaan ni.. sebab aku mcm x tenang....rase nk marah....
mungkin.. aku akan tenang lepas menaip mcm ni...lepaskan semua..
lg pun ade yg aku akan pergi untuk mengadu....hmmmmmmmmm
tapi SAMPAI BLE????????

nk mrh2???
nk serabut???

maknenye..kne cari laut la aku........
tgk pokok ker....
cri ketenangan..
kelengangan...
rase nk makan!!


Tuesday, December 20, 2011

Semangat Harimau Yeay!!!

salam.... ai kwn2.. tq coz setia dgn blog aku ni.. jika ada :P.. 
bukan ape tajuk pun dh berubah.. sejajar dgn temanye lah kan..huhuhuhu tema aku kali ni Harimau Malaya..
kuning itam hihihi.. semangat tgk final Kt indon aritu la.. aku tukar ni..hehehe lg pun bru jumpe bju kene dgn saiz aku ni hahaha... so aku abadikan dgn penampilan terbaru blog aku..
harap2nya lepas ni skuad2 kite akan mempamerkan aksi yg bgus dimasa akan dtg... buktikan Malaysia Boleh!!!
huhuhu semangat gile..kan
huhuhu
so
2012 semakin hampir... jadi aku akan coret2 ckit kt cni dlm edisi yg terbaru........
sekadar ini bg pengenalan..
semuanya tentang PILIHAN..........

:)

Thursday, December 15, 2011