Saturday, December 12, 2009

memang xkn lupa!!!!

Hye….
Jumpe kite lg ekk.. hihihi aku time2 cti ni x bnyak sgt kje so aku dlm keboringan jgak la…

Dlm2 boring2 tu belek2 la gmbar lame… so ade 5 keping gmbr yg aku tgk je aku x lupe…


Korang nk tau ker?? Jap2… erm gmbr zaman sekolah aku la……. Aku tau korang mesti ade jgak kn……..

So msti ade mcm2 kenangan disebalik nyer…..so.. kt aku skang ni ade gmbr dr form 1 sampai lah form 5…. Nnt aku letakkan skali….. bkn ape dlm satu2 gmbr 2 bnyk cite tersirat……..tp yg 2… aku simpan so yg aku bleh bgtau .. dlm 5 tahun 2 aku maintain dgn keBULATan or montel.. hahahaha… tgk dn cari….hihihi

Spe dpt teka aku blnje r…hahaha

Blnje ape????? Kim salam je lah hahahahahhahahha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gwau ekk.aku dh bulatkan….kt gmbr 2…………….

Huhu…………….Ade mase nnt aku nk jgak jmpe ahli2 dl kelas ni…… x kre la sume kje ape,ikut hala mane.. tp frenz is 4ever..

Nothing can change……….. korang pun kawan aku jgk jgn risau k…….

Huhu

Erm… kwn sekali kwn selamanyer…………….. kawan dua kali??????????????

Mksud die smpai sini len x jmpe lg hihihihhihi!!!!! (sori gmbar x tersusun .... harap maklum)





k………………….