Saturday, December 12, 2009

Holiday!!!! Yippi!!!!!

Hehe…. Arini dh masuk dlm bulan 12 yg mana aku tgh menjalani cuti2 malaysia huhuhu…
Kawan2 pun mcm 2 kn ??? aku tau ramai yg tgh bercuti…..
Korang wt pe ek cuti2 nih??? Msti ramai yg balik kg…. maklumla cuti pnjg kn
Hihihi…………..
Aku pun skang ni ade kat kg ….dh msuk minggu yg ke empat kot… korang sume mesti ade yg kje kan…
Msti punyela… duit poket ye x???la cuti pnjg kn
Hihihi…………..
Aku pun skang ni ade kat kg ….dh msuk minggu yg ke empat kot… korang sume mesti ade yg kje kan…
Msti punyela… duit poket ye x??? erm aku kt kg ni x kje ape just tlg setllekn hal kt umah nih.. lgpun mkn sedap je ari2… so minggu ni jgk result nk kuar bg sem 4 yg bru selesai bulan lepas…so rsenye dh nk x terkata coz..mcm2 rse ade huhu.. takut,gelabah ,cuak dan yg sewaktu dgnnyer…tp hope sume ok jer…
Mse cuti ni mestila ade mase2 yg keboringan tatkala internet tiada huhuhu…bkn x leh idup tnpa internet… just ade keperluan disitu yg x masuk akal hahahaha……………..ok la u all. Ade mase aku update lg… igt……………. Budi bahasa budaya kita……………:-p