Saturday, December 12, 2009

Alamak result dh kuar… jeng jeng jeng……..


Aduhai…. Result yg di canang2 kuar ari jumaat aritu tibe2 jer..

Awal dr jadual asal.. dup dap dup dap jantung ku ini….erm… dh malam br aku tau yg result kuar bru2 ni.. bkn ape gubra abis la ble sorang2 dpt pointer…gempak2 sumenyer..

Aku punyer……hihih..

Ok la kot.. dpt gak up pointer… maybe ade yg lebih baik…tp itulah hasil drp usaha yg di buat satu sem ni..

Alhamdulillah…. Berbaloi….. bak kate kamdar… huhuu… kawan2 mesti ade yg dean list ye x?? congratulation…. Tu sume korang nyer hasil dr usaha… insyaallah.. sem baru ni akan di perkasakan usaha nya…

Tup2… cuti tggl lg 3 minggu…. Ape yg aku wat dlm cti nih….xde paper…. Just wt x tau jer..

Huhuuhuhuu….so stnby2 la korang nk masuk sem bru nih…aku pn nk stanby nih

Al maklum la….sem 5 dh ni,,,,makin mencabar gamak nyer…..ok lah…. So far ni je kot…..n slmt menyambut maal hijrah… azam baru jiwa bru …..menjadi hamba yg sejati…… salam…………..