Thursday, August 13, 2009

penat tp puas....hahaha!!!!


erm... skang ni dk kol 11 lbih bru stop dr wt kje control yg kne bnyak memikir 2 huhuhu...
sj nk update cite hihihi....so smalam seperti yg aku bgtau business day
pe yg jd....????
so far ok je tp kelam kabut la jugak sebab aku ade klas lg mase business nk start,so gerai pn bukak lmbat.. sambil 2 berdebar2 jgk la coz first time aku terlibat dgn meniaga ni huhusegan 2 tuhan je yg tau..ok group aku start dgn wt deco tuk gerai haha.... ade satu pasu bunga jd mangsa hihihi.. mane tak nye abis kiteorg balut ngan kertas kilat pastu x cukup lg kiteorg ade gak wt mushroom ..ala.. yg pakai polisterine tu......letak kt atas pokok... niat nk amik ati la hihihi..
ble dh start 2 msing2 dengan kje msing2 ...
aku wt jgk ckit2, bli barang yg x cukup.... runner la mksudnyer...
sambutan???? setakat ni yg aku nmpk sambutan ok la.... klu ikutkn ade 2 3 jenis mkanan kt gerai aku2 t p permintaan lbih kpd cendawan, menu utama gerai kiteorg yg no7 tu. sambil dok tgk2 bdk goreng makanan 2,aku g la sggah gerai yg len.. ape lg jst nk kaco2 jer... lpas satu.. satu lg gerai aku tunjuk muka hahaha
sj nk epi2..... sronok gak wt even mcm ni... sume bersemangat huhuhuhu...
papepun pukul 5 ttp aku nntikan coz pukol tu la... gerai kne tutup hihihihi....sambil menunggu 2 aku ape lg... cari mkan la..lg pun dr pg mana smpat mkn wei
hiihihihi.. lapo2....
mcm2 mkanan dpt rase,air lg yg bnyak kale... biru ade putih ade melah pun ade ooooooo....hihihi
dh abis je meniaga, ape lg pnat jela yg dtg
huhuhhhuuh.....
bkn la wt kje brat sgt tp ltihnye uih.... makan dalam wei...huhuhu.. tp lega hati aku ni
coz tugasan yg bg aku ssh nk lepasi selamat dijalan kn....huhuhu
last sebelum sume ahli2 mushroom crew balik.,
ade amik gmbar wt kenangan jst make the memory best..hahaha
ayat x bpe btul ni, lantak la jnji maksud 2 smpai hahahaha.....yg len
mcm bese homework x abis2..... inilah idup bdk u kot
hihihihi..... lg x grade itu la bz manjang....anyway puas,lega sume ade wei........................huhuhuhu........