Saturday, August 22, 2009

indahnyer Ramadhan.........


ari ni tanggal 1 ramadhan ,so ketenangan yg aku rasai memang menyamankan hihi,
bru ni dapat update coz bz dgn kje2 and internet networking yg poor..
so mggu lpas aktiviti bese.. g klas ,blik klas klu xde klas tdo.hahahaha... ape ek yg menarik mggu lpas??? xde yg menarik just aritu blik kampung ,sj je dh lme x blik hihi.. kt umah
seronok ckit hihi.. mkn apepun sdap..air tgn mak la katekn hihi..
minggu ni jgk la x silap aku ari selasa or rabu ade presentation kt dewan ,pasal BMT(ala businee product 2..) ade gak wt mjlis bg adiah, tp tk sgka la group aku dpt adiah gak huhuhu mcm aku cite r.. sblum ni business kiteorg slow ckit tp ni yg buatkn kiteorg teruja skejap
huhuhuhu....ade la dpt hemper 2 bijik.. puas btul qeqah(bru smalam) huhu.. ade dpt kopok2,air ngan coklat..dlam kepala x igt dh mkn bnda2 mcm 2 berat leh naik hahaha.....
so smlam jgk la ari pertama umat islam berterawih... so aku pun sertai kt surau bmi ,semangat tuk dtg terawih mlm td berkobar coz bleh dgr lg bacaan yg org slalu ucap time terawih
cntoh die mcm nih
"fadhlam minallah hi wa nikmah wamargfiratamm warahhmah" lbih kurang la..
sori klu ade silap kt ayat yg atas ni... ilmu masih kurang dlm diri ni...
lpas dgr 2 je.. meremang aku rse.....
itu yg aku mkin bersmangat tuk g terawih.. disamping menambah amalan btul kan...
so skang ni (mase tgh taip ni) xde wt pape jst rehat.. igt nk g bukak pose kt umah keluarga angkat kt sg besi.. tp x tau lg.. ade rezki aku g la...klu x pun kt hostel je la..bkak pose ngan kwn2..
leh gak nk rapatkn silaturahhim...hihihi... tp ni la first time smbut pose bkn kt umah..klu ikutkan
smbut pose ni mesti ade wt mkn2 ckit.. sdap tuh..huhuhu... tp xpe... mggu lepas dh blik..
x terasa sangat..
so kpada kwn2
"slamat menyambut bulan ramadhan al mubarak"