Wednesday, October 28, 2009

alamak!!! final dh dekat.....

hai.. jmpe lg kte ek kt blog aku yg x sebpe nih....
bkn ape bnyak ari dh x update coz x berpeluang hahahaha....
tp ari ni bersempena dgn selesainye asgment yg terakhir yakni yg terakhir..
hahaha... so aku ade la mse ckit nk update...
ni pun bru pas tension n terkilan la... npe??? xde dr td tgu tenet x masuk2..
dh lewat bru la masuk.....
mggu seblum2 ni xde ape yg best pun dlm rencana kehidupan manz 319 huhuhu
bese la siapkn asgmnt,lab,lab,lab lg dan lg lg lab 2...huhuhu bkn men bnyak..
smpai x tdo la sminggu huhuhu...so ari ni yg penghabisan.. so bleh la aku prepare tuk final yg lbh kurang
5 ari lg..
pnjg plak nk cte...............
x ksah la... jnji epi...huhuhu.... erm hdup skng ni mcm laut x pun mcm roda... ade mse psg ade mase surut... ade mse di atas ade mse di bwh..... mcm bese la tp yg pntng mcm mane kite handle.. ye x??hihi
bg aku la... ape yg dh jd ble jd tauladan pd dri kite tuk jd yg terbaek..
bkn dr segi pelajaran ... kehidupan gak nk kne seimbang.....
tp hdup aku skang rse nye msih x seimbang............ bnyk lg yg x cukup............
so hope dpt cukupkn ape yg x ckup..
so about the final..
aku agak snag ati gak la coz sem ni x mcm sem lpas yg berderet2 sehari 2 paper.
paper aku sem ni jarak 2 kre jauh la.....isnin jumaat.... isnin rabu... pastu pe lg blik kg la,.....
hahahaha..
ok la smpai cni je kot... aku tgh copy movie nih
ade mase aku update lg.....n 4 kwn2.. gd luck 4 exam k!!!!!!!!!!!!